Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brutal DOOM: Project Brutality 3.0 (PC Game)

Recenzička na novou verzi Brutal DOOMu s názvem Project Brutality 3.0 .

article preview

Před lety jsem zde uvedl článek o modifikaci hry DOOM z roku 1993, která ze hry udělala velmi rychlou a násilnou záležitost. Avšak původní Brutal DOOM, který vyšel snad v roce 2012 byl opět vylepšen!

 

Tato verze se jmenuje PROJECT BRUTALITY 3.0!

 

Ve hře se můžete těšit na nové, daleko nadupanější zbraně a také na nové enemáky, kteří dokáží z této střílečky udělat opravdu šílené jatka.

 

Nepřátelé jsou daleko rychlejší, agresivnější, mají větší výdrž a byly jim přidány nové schopnosti (vojáci po vás například mohou hodit i granát) nebo nové způsoby pohybů a útoků, které z nich dělají nebezpečnější cíle (impové mohou skákat a šplhat po zdech). Do hry bylo přidáno i pár nových typů nepřátel, v provedení jineho vzhledu těch původních (mají většinou jinou barvu), kteří jak jsem již zmínil mají nové schopnosti, ale i pár zcela nových monster, které jste v DOOMu doposud neviděli.

 

Do hry byly přidány nové zbraně (pistole s tlumičem, desert eagle, samopal, atd.), které dodávají v hratelnosti spoustu nových bojových metod a pokud máte rádi opravdový randál, tak vás určitě potěší i zvukové provedení všech zbraní… pokud máte výkonné reprobedny nebo kvalitní sluchátka tak se můžete těšit na opravdu hlasitý nářez. Se zbraněmi si v této verzi opravdu dali záležet! Některé zbraně mají dokonce vylepšení, které hru posouvají opět dál. Tato vylepšení lze nalézt především mezi předměty v tajných chodbách…

Můžete zde najít dokonce item lékárničky, kterou pak použijete v pravý okamžik - pokud hrajete na nejtěžší obtížnost tak tento item budete milovat.

 

Pokud jste zvyklí na to, že jsou scénáře stále stejné (jak v umístění monster tak i zbraní), pak čekejte příjemné překvápko… zbraně jsou většinou na stejných pozicích, ale občas na vás vyběhne nějaká bestie tam, kde byste jí vůbec nečekali. Hra tak dostává větší rozmanitost a tuny překvapení, které vás občas prostě a jednoduše vyřídí a naprosto naserou…

 

Mou oblíbenou obtížností je předposlední z výběru, jmenuje se Iam The Painkiller, která disponuje navíc tím, že jsou monstra ještě silnější, rychlejší a mají větší výdrž. Prostě hra disponuje novými podmínkami, které hru dělají daleko zábavnější, než byla původní verze Brutal DOOM.

 

Pokud máte rádi retro grafiku a DOOM byla jedna z vašich oblíbených her, pak můžete věřit tomu, když řeknu že se vám nový Brutal DOOM: Project Brutality 3.0 bude zaručeně líbit. Grafika totiž zůstala stejná jako byla ta původní, ale byla vylepšena o spoustu nových prvků, především co se týče grafického násilí a brutality. Monstra můžete rozstřílet na marmeládu a v designu hry je opravdu až přehnaně moc krve - když hodíte granát mezi skupinku enemáků, tak jejich zbytky doslova stékají po stěnách nebo kapou ze stropu.

 

Hru rozhodně doporučuji, stojí minimálně za vyzkoušení. Jediné co byste měli při pořízení a spuštění hry udělat, že si nastavíte v Options nastavení od klávesnice a myši až po grafiku nebo styl hry - styl hry je rozdělen do nekolika ,,tierů" (já hraji všehovšudy Tier 4).

 

 

 

Máte zájem si tuto hru vyzkoušet?

Stahujte zdarma!

STÁHNOUT ZDE

 

Pokud vás hra zaujala a jdete jí vyzkoušet, pak vám přeji tolik štěstí a zábavy, kolik ze hry čerpám já sám.

A pakliže jste se dočetli až sem, děkuji vám za návštěvu, čas a pozornost.

 

H.A.N.D.!

 
 

HESLO PRO PŘÍSTUP

Pokud chcete své heslo pro přístup k neveřejnému obsahu, kontaktujte mě na facebooku nebo emailem. www.facebook.com/AntalasN

Nobires@seznam.cz


QR CODE FOR DONATE

Skrze tento QR kód se můžete podílet na vedení tohoto webu - částkou 1, 2 nebo 5 korun.

Děkuji Vám!

PAYPAL QR CODE


Přihlásit se k odběru



Návštěvnost

Online: 1
Celkem: 182540
Za měsíc: 7345
Za den: 410